Green Clipper – Mowing Solutions

De Green Clipper Sport tractor grasmaaier op een sportveld het gras aan het maaien met een hoge snelheid

Green Clipper tractor maaier

Green Clipper – innovatieve elektrische maaier

Als graszodenkweker of -bedrijf streeft u naar de beste uitrusting voor het onderhoud van uw grasvelden, vooral wanneer het aankomt op de keuze van een tractor maaier. Het doel is immers om uw klanten de hoogste kwaliteit te bieden.

Maak kennis met de Green Clipper, een voortreffelijke elektrische tractor maaier die in zijn klasse ongeëvenaard is. Deze geavanceerde, elektrisch aangedreven cirkelmaaier benut de kracht van elektriciteit, die efficiënt wordt opgewekt door een generator gekoppeld aan de aftakas van de tractor. Dit maakt de Green Clipper een ideale keuze voor wie zoekt naar een efficiënte en duurzame oplossing in grasmaaier tractoren.

Waarom de Green Clipper de voorkeur geniet als uw elektrische tractor maaier

Regelmatig onderhoud van een gezond en robuust grasveld vereist meer dan alleen aandacht; het vereist de juiste uitrusting. Waar traditionele kooimaaiers, ook bekend als tractor maaiers of gazonmaaier trekkers, tekortschieten – vooral onder minder ideale weersomstandigheden – daar excelleert de Green Clipper. Dankzij zijn hoogtoerige messen en speciaal ontworpen afscherming, hakt deze elektrische tractor maaier het maaisel fijn en verspreidt het gelijkmatig over het veld, waar het dient als mulch.

Green Clipper tractor maaier

Niet alleen zijn de initiële investeringen en onderhoudskosten van de Green Clipper aanzienlijk lager dan die van traditionele kooimaaiers, maar ook zijn de onderhoudsbehoefte is minimaal, beperkt tot het af en toe slijpen van de messen en periodieke vervanging.

De Green Clipper staat garant voor een hoge productiviteit, waardoor het de ideale elektrische tractor maaier oplossing is.

Voordelen van de Green Clipper elektrische tractor maaier:

Kies voor de Green Clipper en omarm een superieure, duurzame en kosteneffectieve oplossing voor al uw maai- en onderhoudsbehoeften. Ontdek hoe deze elektrische tractor maaier uw grasveld naar een hoger niveau kan tillen.

Bekijk alle andere machines

Green Clipper biedt nu een uitgebreider aanbod aan maaimachines voor grotere grasvelden. Naast onze bekende frontmaaiers, bieden wij nu ook een reeks getrokken maaiers aan.

Onze getrokken maaiers zijn ideaal voor het maaien van grote grasvelden, zoals sportvelden, golfbanen en luchthavens. Ze zijn voorzien van een krachtige motor en een robuust chassis, waardoor ze moeiteloos grote oppervlakken kunnen maaien.

De maaiers zijn verkrijgbaar in breedtes tot 10 meter. Dit maakt ze de ideale keuze voor zeer grote grasvelden.

Green Clipper Compact

Werkbreedte - 2 m

Green Clipper Sport

Werkbreedte - 4,1 m

Green Clipper ++

Werkbreedte - 7,5 m

Green Clipper XL

Werkbreedte - 10 m

Green Clipper 3

Werkbreedte - 6 m

Green Clipper 5

Werkbreedte - 10,1 m

Neem contact op voor meer informatie

Mowing Solutions

Hoofdkantoor

Als u meer wilt weten over onze producten en diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bespreken graag uw specifieke wensen en eisen.

Contactformulier

Neem contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=